top of page

Mijn ganse jeugd heb ik altijd stevig gesport. Ik at gezond (alleszins, dat dacht ik toch). Toch had ik regelmatig last van migraineaanvallen. Ook de stoelgang ging niet zoals het zou moeten zijn. Dit bleek door een allergie aan geraffineerde suikers volgens een osteopaat. Ik liet onmiddellijk de suiker in mijn thee en de dagelijkse ijsjes met chocolade als dessert. De migraineaanvallen waren beduidend minder, maar niet weg.

 

Nooit heb ik moeten dieten, maar in december 2013 kreeg ik te horen dat ik borstkanker had. Na chemo, bestralingen en operatie (wegnemen van tumor en daarna preventief eiertakken) en een hoop cortisone, kwamen de kilo’s erbij. De menopauze heeft daar ook wat in meegespeeld.

 

Het werd tijd dat ik iets veranderde. Ik at in de week geen brood meer, omdat ik daar een opgeblazen gevoel van kreeg en at ‘s middags slaatjes. Het beterde even maar de goestingskes ’s avonds bleven (soms heel erg).

 

Toen ontdekte ik de via Anouschka het “Leef en eet ZONDER DIEET" en besloot ik om een keer te gaan luisteren naar een presentatie. Hier werd ik met mijn neus op de feiten gedrukt, dat mijn gewicht niet overeenstemde met mijn leeftijd. Dit wou ik niet en gaf het programma een kans. Ik startte het programma en al snel had ik het gevoel meer energie te hebben.

 

In het begin is het inderdaad wat zoeken en uitproberen, maar nu is het al meer routine geworden. De eerste maand ging redelijk traag, ondanks mijn vele inspanningen. Ik zette toch door en besloot om opnieuw te starten van in het begin. En ja hoor, halverwege begon je effectief resultaat te zien aan mijn lichaam.

 

Tot nu toe geen migraineaanvallen, perfecte dagelijkse stoelgang, geen goestingskes in ongezonde zaken en vooral VEEL energie. Ik ben ook beduidend een aantal kilo’s kwijt op de juiste plaats en dat voelt Super!

 

Ik raad het iedereen aan in combinatie met yogirya, de perfecte match tussen stretching, kracht en uithouding.

 

Hoe heb ik het programma zelf ervaren? Wel. Het feit dat je blijvend controle hebt over wat je wel en niet mag eten en hoe dat je dingen moet combineren, vind ik de max. Alles noteren en dan daarop dagelijkse feedback krijgen, was voor mij ideaal. Dit gaf mij telkens weer een extra boost om door te gaan met datgene waar ik mee bezig was. Mezelf weer beter maken!

 

Ik hoop dat ik met deze recensie andere mensen kan aansporen om hetzelfde te doen. Ik wil dan ook bij deze Anouschka nog even in de bloemetjes zetten. Zij staat voortdurend voor iedereen klaar en geeft jou voortdurend aanmoedigingen en de kracht om verder te werken aan een gezond lichaam.

 

“Een gezonde geest in een gezond lichaam". Ik voel mij terug vrij in mijn hoofd! DANK JE WEL!

—  Inge

Wat is het verschil tussen een SNP en Balance Box?

Ben jij ook oprecht bezig met je gezondheid en wil je graag een nieuwe levenstijl?


Wat moet ik nu net doen? Hoe moet ik er nu juist aan beginnen? Wat houdt het juist in en is het wel voor mij geschikt? Ik leg het je heel graag verder uit in deze blog.


Als je dit artikel leest, heb je sowieso interesse in onze manier van werken. Waarom heb ik nu net gekozen om met RainPharma producten te werken? Het RainPharma Dieet is een 100% made in Belgium afslankprogramma dat gezonde voeding, RainPharma voedingssupplementen en bijzondere RainPharma shakes combineert met professioneel voedingsadvies.

De nadruk ligt hier op "echte" voeding.


Zo werken wij niet met vervangingen zoals repen, koekjes, papjes, kant-en-klaarmaaltijden enz... Waarom zou je een omelet of een soep uit een pakje verkiezen als het ook vers kan?! Het is voor mijzelf erg belangrijk om je van binnenuit gezond te maken en dat kan enkel als je met echte voeding werkt. Natuurlijk zitten er in beide programma's proteïne shakes.... Maar dit is niet enkel om af te slanken. Het is meer dan dat. Lees er gerust meer over in onze blog over proteïne.


SNP TRAJECT


SNP traject is een kort en krachtig traject. Dit traject geeft je lichaam een reset. Wil je dat je lichaam opnieuw fit, gezond en sterk is zonder jezelf daarom te beperken in wat je eet? Dan is de Smart Nutrition Box ideaal.


Onze box wordt ook ingezet als detox-product maar ook als ondersteuning bij sport, afslank- of verstevigingsbehandelingen maar ook bij huidverbetering. Dit is een enorm veelzijdig traject en pakket. Dit traject kan individueel gevolgd worden of je kan jezelf aansluiten bij onze aangename groep.


We hebben verschillende mogelijkheden die je zowel individueel als 1/1 als in een groepstraject kan volgen. Je HIER vind je alvast wat meer uitleg over de samenstelling van de pakketten.


BALANCE BOX


De basis van een afslanktraject met RainPharma is dat je koolhydraatarm eet en de producten van de RainPharma Balance Box gebruikt, volgens een bepaald schema dat we samen opstellen, afhankelijk van je streefgewicht.


De eerste fase duurt max 12 weken. We zullen werken met echte voeding als groenten, vlees, vis en eieren in combinatie met proteïne shakes. Rijst, brood en pasta sluiten we sowieso uit in de eerste fase van het traject. Maar het is veel meer dan dit alleen. Het is de combinaties die je uiteindelijk maakt die je in deze fase doen slagen.


In de tweede fase die duurt sowieso 9 weken. Nu mag je zelfs weer alles eten (of toch bijna alles)


In fase drie veranderen we je RainPharma-dieetschema in enkele eenvoudige regeltjes die je makkelijk kunt toepassen om op gewicht te blijven. We laten je niet los en je komt nog elke maand op een weegmoment zodat we je kunnen opvolgen. Die langetermijnvisie zorgt ervoor dat je 99% kans hebt om te slagen.

En nu dan dit.... je hebt besloten om er werk van te maken om je een gezondere levensstijl en een gezonder gewicht te bekomen. Fantastisch gewoon! Je kan er voldoende andere mogelijkheden vinden op het net. Je gaat je gezondheid toch niet op het spel zetten door onbezonnen te starten en een of ander traject te starten zonder de juiste begleiding? Je hebt sowieso meer kans op slagen als je jezelf laat begeleiden door een geschoolde persoon zoals ik. Het is voor mij van groot belang om regelmatig opleidingen te volgen om je zo ook correct te informeren. Je kan HIER een afspaak maken als je graag meer informatie wenst.


Vanaf mei starten we met een heel mooi traject in combinatie met een SNP of BB traject.

Heb jij interresse in dit totaaltraject? Schrijf je dan nu alvast in op onze wachtlijst want we hebben maar 10 plaatsen vrij!

bottom of page