top of page

Wat is het verschil tussen een SNP en Balance Box?

Ben jij ook oprecht bezig met je gezondheid en wil je graag een nieuwe levenstijl?


Wat moet ik nu net doen? Hoe moet ik er nu juist aan beginnen? Wat houdt het juist in en is het wel voor mij geschikt? Ik leg het je heel graag verder uit in deze blog.


Als je dit artikel leest, heb je sowieso interesse in onze manier van werken. Waarom heb ik nu net gekozen om met RainPharma producten te werken? Het RainPharma Dieet is een 100% made in Belgium afslankprogramma dat gezonde voeding, RainPharma voedingssupplementen en bijzondere RainPharma shakes combineert met professioneel voedingsadvies.

De nadruk ligt hier op "echte" voeding.


Zo werken wij niet met vervangingen zoals repen, koekjes, papjes, kant-en-klaarmaaltijden enz... Waarom zou je een omelet of een soep uit een pakje verkiezen als het ook vers kan?! Het is voor mijzelf erg belangrijk om je van binnenuit gezond te maken en dat kan enkel als je met echte voeding werkt. Natuurlijk zitten er in beide programma's proteïne shakes.... Maar dit is niet enkel om af te slanken. Het is meer dan dat. Lees er gerust meer over in onze blog over proteïne.SNP traject is een kort en krachtig traject. Dit traject geeft je lichaam een reset. Wil je dat je lichaam opnieuw fit, gezond en sterk is zonder jezelf daarom te beperken in wat je eet? Dan is de Smart Nutrition Box ideaal.


Onze box wordt ook ingezet als detox-product maar ook als ondersteuning bij sport, afslank- of verstevigingsbehandelingen maar ook bij huidverbetering. Dit is een enorm veelzijdig traject en pakket. Dit traject kan individueel gevolgd worden of je kan jezelf aansluiten bij onze aangename groep.


We hebben verschillende mogelijkheden die je zowel individueel als 1/1 als in een groepstraject kan volgen. Je HIER vind je alvast wat meer uitleg over de samenstelling van de pakketten.De basis van een afslanktraject met RainPharma is dat je koolhydraatarm eet en de producten van de RainPharma Balance Box gebruikt, volgens een bepaald schema dat we samen opstellen, afhankelijk van je streefgewicht.


De eerste fase duurt max 12 weken. We zullen werken met echte voeding als groenten, vlees, vis en eieren in combinatie met proteïne shakes. Rijst, brood en pasta sluiten we sowieso uit in de eerste fase van het traject. Maar het is veel meer dan dit alleen. Het is de combinaties die je uiteindelijk maakt die je in deze fase doen slagen.


In de tweede fase die duurt sowieso 9 weken. Nu mag je zelfs weer alles eten (of toch bijna alles)


In fase drie veranderen we je RainPharma-dieetschema in enkele eenvoudige regeltjes die je makkelijk kunt toepassen om op gewicht te blijven. We laten je niet los en je komt nog elke maand op een weegmoment zodat we je kunnen opvolgen. Die langetermijnvisie zorgt ervoor dat je 99% kans hebt om te slagen.

En nu dan dit.... je hebt besloten om er werk van te maken om je een gezondere levensstijl en een gezonder gewicht te bekomen. Fantastisch gewoon! Je kan er voldoende andere mogelijkheden vinden op het net. Je gaat je gezondheid toch niet op het spel zetten door onbezonnen te starten en een of ander traject te starten zonder de juiste begleiding? Je hebt sowieso meer kans op slagen als je jezelf laat begeleiden door een geschoolde persoon zoals ik. Het is voor mij van groot belang om regelmatig opleidingen te volgen om je zo ook correct te informeren. Je kan HIER een afspaak maken als je graag meer informatie wenst.


Vanaf mei starten we met een heel mooi traject in combinatie met een SNP of BB traject.

Heb jij interresse in dit totaaltraject? Schrijf je dan nu alvast in op onze wachtlijst want we hebben maar 10 plaatsen vrij!

Comentários


bottom of page