top of page

We mogen open blijven

Hey lieve klanten, Hoe gaat het met jullie? Nu er nieuwe regels zijn hebben we eerst moeten kijken wat er kan en hoe we ons kunnen organiseren.

  • Behandelingen mogen niet, afspraken zullen verzet worden tot op een latere datum.

  • Voedingsbegeleiding mag 1 op 1 op afspraak, met voldoende afstand of via videochat.

  • Verzorgingsproducten en voeding mogen verkocht worden in de winkel.

  • Bestellingen mogen afgehaald worden.

Zoals jullie weten zijn we achter de schermen stof aan het happen (in de Groene laan zijn we alles in orde aan het maken!!SPANNEND) om jullie nog beter van dienst te zijn.

En zitten we ook nog in de pop-up waar de collega’s of helemaal niet of op bestelling mogen werken en zodoende kunnen we de deuren daar uiteraard niet constant opengooien om jullie bij ons te ontvangen.

Hoe zullen we dit praktisch organiseren?

  • Er is onze webshop die ik elke dag een beetje probeer aan te vullen met de nieuwe producten. Omdat ik nu volop in de verbouwingen zit JAAA echt waar, kijk maar op mijn instagram Dit is de eenvoudigste en veiligste manier om nu te bestellen. Maar jullie mogen gerust naar de winkel komen om je producten uit te kiezen.

  • Er zullen per week 3 afhaalmomenten komen waarbij je op een gekozen tijdstip je bestelling kan komen ophalen, deze worden later gecommuniceerd.

Verder komen er 2 momenten waarbij je kan langskomen om in de winkel je producten uit te kiezen en te kopen, maar dit ook door aan te bellen en dan komen we je aan de voordeur halen. Deze 2 momenten zijn: woensdag tussen 10 & 12u en donderdag tussen 13 & 15u. Dit vanaf de week van 9/11


We gaan vanaf de week van 9/11 (nu zitten we volop in de verbouwingen) ook online Yogirya lessen geven en we gaan ook trainingen maken zodat jullie thuis zelf aan de slag kunnen. Schrijf je in via https://www.gezondheidshuisje.com/ onderaan vind je mee een contact formulier. We contacteren je dan snel om alles in orde te brengen.


Voor wie langskomt gelden de volgende voorzorgsmaatregelen: je komt alleen, handen ontsmetten aan de deur, mondmasker aan, afstand bewaren en je bezoek beperken in de tijd. Hou het veilig voor jezelf en iedereen rondom je, heb je vragen, stel ze dan gerust, Veel liefs Anouschka


Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page