top of page

Voedselintolerantietest in Willebroek

✓ Begeleiding op maat
✓ Rainpharma-producten
✓ Persoonlijke Yogirya lessen

Een voedselintolerantietest bij Anouschka’s Gezondheidshuis, mijn praktijk in Willebroek, vertelt je meer over hoe goed je lichaam in staat is om bepaalde voedingsmiddelen te verwerken. Het is een directe en effectieve methode waarbij ik eerst voedingsmiddelen uit jouw dieet elimineer. Vervolgens gaan we de voeding systematisch herintroduceren. Tijdens deze herintroductiefase houden we samen nauwlettend symptomen bij die kunnen wijzen op een intolerantie, altijd onder mijn begeleiding om je voedingsbalans en interpretatie van de resultaten te waarborgen.

Round Podium

Op zoek naar een voedselintolerantie test?

Een voedselintolerantietest brengt je gezondheid in kaart  

Voel je je vaak niet optimaal? Mijn voedselintolerantietest kan inzicht geven in de oorzaken van diverse klachten gerelateerd aan een voedselintolerantie, zoals:

  • Spijsverteringsproblemen

  • Huidproblemen

  • Chronische vermoeidheid

  • Gewichtsproblemen

  • Migraine

 

Als jouw orthomoleculair therapeut bied ik begeleiding op maat van jouw lichaam. Ik zorg voor persoonlijke voedingsbegeleiding om ervoor te zorgen dat je niet alleen gezond eet, maar ook eet wat goed is voor jóuw lichaam. Zo kan ik je helpen begrijpen hoe jouw lichaam reageert op bepaalde voedingsmiddelen.

Ben je klaar om de controle over je gezondheid terug te nemen? Maak vandaag nog een afspraak voor een voedselintolerantietest en laat mij je helpen de eerste stappen te zetten naar een gezonder leven. Samen zullen we de voedingsmiddelen identificeren die jouw klachten veroorzaken en een plan opstellen om je welzijn te verbeteren. Neem nu de stap naar een gezonder leven met mijn begeleiding en lessen op maat!

Boek je test vandaag nog

bottom of page