top of page

Mijn ganse jeugd heb ik altijd stevig gesport. Ik at gezond (alleszins, dat dacht ik toch). Toch had ik regelmatig last van migraineaanvallen. Ook de stoelgang ging niet zoals het zou moeten zijn. Dit bleek door een allergie aan geraffineerde suikers volgens een osteopaat. Ik liet onmiddellijk de suiker in mijn thee en de dagelijkse ijsjes met chocolade als dessert. De migraineaanvallen waren beduidend minder, maar niet weg.

 

Nooit heb ik moeten dieten, maar in december 2013 kreeg ik te horen dat ik borstkanker had. Na chemo, bestralingen en operatie (wegnemen van tumor en daarna preventief eiertakken) en een hoop cortisone, kwamen de kilo’s erbij. De menopauze heeft daar ook wat in meegespeeld.

 

Het werd tijd dat ik iets veranderde. Ik at in de week geen brood meer, omdat ik daar een opgeblazen gevoel van kreeg en at ‘s middags slaatjes. Het beterde even maar de goestingskes ’s avonds bleven (soms heel erg).

 

Toen ontdekte ik de via Anouschka het “Leef en eet ZONDER DIEET" en besloot ik om een keer te gaan luisteren naar een presentatie. Hier werd ik met mijn neus op de feiten gedrukt, dat mijn gewicht niet overeenstemde met mijn leeftijd. Dit wou ik niet en gaf het programma een kans. Ik startte het programma en al snel had ik het gevoel meer energie te hebben.

 

In het begin is het inderdaad wat zoeken en uitproberen, maar nu is het al meer routine geworden. De eerste maand ging redelijk traag, ondanks mijn vele inspanningen. Ik zette toch door en besloot om opnieuw te starten van in het begin. En ja hoor, halverwege begon je effectief resultaat te zien aan mijn lichaam.

 

Tot nu toe geen migraineaanvallen, perfecte dagelijkse stoelgang, geen goestingskes in ongezonde zaken en vooral VEEL energie. Ik ben ook beduidend een aantal kilo’s kwijt op de juiste plaats en dat voelt Super!

 

Ik raad het iedereen aan in combinatie met yogirya, de perfecte match tussen stretching, kracht en uithouding.

 

Hoe heb ik het programma zelf ervaren? Wel. Het feit dat je blijvend controle hebt over wat je wel en niet mag eten en hoe dat je dingen moet combineren, vind ik de max. Alles noteren en dan daarop dagelijkse feedback krijgen, was voor mij ideaal. Dit gaf mij telkens weer een extra boost om door te gaan met datgene waar ik mee bezig was. Mezelf weer beter maken!

 

Ik hoop dat ik met deze recensie andere mensen kan aansporen om hetzelfde te doen. Ik wil dan ook bij deze Anouschka nog even in de bloemetjes zetten. Zij staat voortdurend voor iedereen klaar en geeft jou voortdurend aanmoedigingen en de kracht om verder te werken aan een gezond lichaam.

 

“Een gezonde geest in een gezond lichaam". Ik voel mij terug vrij in mijn hoofd! DANK JE WEL!

—  Inge

Rainpharma-workshops

✓ Begeleiding op maat
✓ Rainpharma-producten
✓ Persoonlijke Yogirya lessen

Wil jij graag Rainpharma-workshops volgen die jouw levenskwaliteit verbeteren? Niet alleen geef ik handige tips en tricks, maar ook leg ik jou verschillende therapieën uit en kan je deelnemen aan de ontdekkingsdagen waar je mijn producten kan uittesten. Bij Anouschka’s Gezondheidshuis in Willebroek is iedereen welkom die een oplossing zoekt voor zijn of haar lichamelijke klachten of huidproblemen en hier iets aan wil veranderen.

Op zoek naar Rainpharma-producten?

Test mijn producten uit met mijn Rainpharma-workshops

In mijn interactieve Rainpharma-workshops krijg je informatie over verschillende verzorgingsproducten zoals, maskers, voedingsmiddelen en wat het effect is op je lichaam en gezondheid. Daarnaast geef ik je tijdens mijn workshops van Rainpharma trainingen voor meer veerkracht en geluk. Jij staat volledig centraal en we leggen de focus dan ook steeds op jou als mens. In mijn gezondheidshuis leer ik je goed te zorgen voor jezelf en blij te zijn met de kleine dingen. Niet alleen ben je welkom in mijn Rainpharma-workshops, maar ook in mijn lessen waar er gewerkt wordt aan een gezonde geest in een gezond lichaam. Ontdek daarnaast ook de Rainpharma-lichaamsproducten voor een stralende en gezonde huid!

Ben jij benieuwd geworden naar mijn Rainpharma-workshops? Of kan je niet wachten tot de eerstvolgende workshop en wil je tips en ideeën voor gezonde voeding? Bekijk dan het Rainpharma-kookboek van MOOI, waar verschillende overheerlijke en gezonde recepten in staan. Schrijf je op tijd in voor mijn workshops en geniet binnenkort van een leuke groepsworkshop. Heb je nog een vraag? Neem dan op tijd contact met mij op. Bel mij op het nummer +32498 64 12 19.

Schrijf je in

bottom of page