top of page

Rainpharma-workshops

✓ Begeleiding op maat
✓ Rainpharma-producten
✓ Persoonlijke Yogirya lessen

Wil jij graag Rainpharma-workshops volgen die jouw levenskwaliteit verbeteren? Niet alleen geef ik handige tips en tricks, maar ook leg ik jou verschillende therapieën uit en kan je deelnemen aan de ontdekkingsdagen waar je mijn producten kan uittesten. Bij Anouschka’s Gezondheidshuis in Willebroek is iedereen welkom die een oplossing zoekt voor zijn of haar lichamelijke klachten of huidproblemen en hier iets aan wil veranderen.

Op zoek naar Rainpharma-producten?

Test mijn producten uit met mijn Rainpharma-workshops

In mijn interactieve Rainpharma-workshops krijg je informatie over verschillende verzorgingsproducten zoals, maskers, voedingsmiddelen en wat het effect is op je lichaam en gezondheid. Daarnaast geef ik je tijdens mijn workshops van Rainpharma trainingen voor meer veerkracht en geluk. Jij staat volledig centraal en we leggen de focus dan ook steeds op jou als mens. In mijn gezondheidshuis leer ik je goed te zorgen voor jezelf en blij te zijn met de kleine dingen. Niet alleen ben je welkom in mijn Rainpharma-workshops, maar ook in mijn lessen waar er gewerkt wordt aan een gezonde geest in een gezond lichaam. Ontdek daarnaast ook de Rainpharma-lichaamsproducten voor een stralende en gezonde huid!

Ben jij benieuwd geworden naar mijn Rainpharma-workshops? Of kan je niet wachten tot de eerstvolgende workshop en wil je tips en ideeën voor gezonde voeding? Bekijk dan het Rainpharma-kookboek van MOOI, waar verschillende overheerlijke en gezonde recepten in staan. Schrijf je op tijd in voor mijn workshops en geniet binnenkort van een leuke groepsworkshop. Heb je nog een vraag? Neem dan op tijd contact met mij op. Bel mij op het nummer +32498 64 12 19.

Schrijf je in

bottom of page