top of page

Mijn ganse jeugd heb ik altijd stevig gesport. Ik at gezond (alleszins, dat dacht ik toch). Toch had ik regelmatig last van migraineaanvallen. Ook de stoelgang ging niet zoals het zou moeten zijn. Dit bleek door een allergie aan geraffineerde suikers volgens een osteopaat. Ik liet onmiddellijk de suiker in mijn thee en de dagelijkse ijsjes met chocolade als dessert. De migraineaanvallen waren beduidend minder, maar niet weg.

 

Nooit heb ik moeten dieten, maar in december 2013 kreeg ik te horen dat ik borstkanker had. Na chemo, bestralingen en operatie (wegnemen van tumor en daarna preventief eiertakken) en een hoop cortisone, kwamen de kilo’s erbij. De menopauze heeft daar ook wat in meegespeeld.

 

Het werd tijd dat ik iets veranderde. Ik at in de week geen brood meer, omdat ik daar een opgeblazen gevoel van kreeg en at ‘s middags slaatjes. Het beterde even maar de goestingskes ’s avonds bleven (soms heel erg).

 

Toen ontdekte ik de via Anouschka het “Leef en eet ZONDER DIEET" en besloot ik om een keer te gaan luisteren naar een presentatie. Hier werd ik met mijn neus op de feiten gedrukt, dat mijn gewicht niet overeenstemde met mijn leeftijd. Dit wou ik niet en gaf het programma een kans. Ik startte het programma en al snel had ik het gevoel meer energie te hebben.

 

In het begin is het inderdaad wat zoeken en uitproberen, maar nu is het al meer routine geworden. De eerste maand ging redelijk traag, ondanks mijn vele inspanningen. Ik zette toch door en besloot om opnieuw te starten van in het begin. En ja hoor, halverwege begon je effectief resultaat te zien aan mijn lichaam.

 

Tot nu toe geen migraineaanvallen, perfecte dagelijkse stoelgang, geen goestingskes in ongezonde zaken en vooral VEEL energie. Ik ben ook beduidend een aantal kilo’s kwijt op de juiste plaats en dat voelt Super!

 

Ik raad het iedereen aan in combinatie met yogirya, de perfecte match tussen stretching, kracht en uithouding.

 

Hoe heb ik het programma zelf ervaren? Wel. Het feit dat je blijvend controle hebt over wat je wel en niet mag eten en hoe dat je dingen moet combineren, vind ik de max. Alles noteren en dan daarop dagelijkse feedback krijgen, was voor mij ideaal. Dit gaf mij telkens weer een extra boost om door te gaan met datgene waar ik mee bezig was. Mezelf weer beter maken!

 

Ik hoop dat ik met deze recensie andere mensen kan aansporen om hetzelfde te doen. Ik wil dan ook bij deze Anouschka nog even in de bloemetjes zetten. Zij staat voortdurend voor iedereen klaar en geeft jou voortdurend aanmoedigingen en de kracht om verder te werken aan een gezond lichaam.

 

“Een gezonde geest in een gezond lichaam". Ik voel mij terug vrij in mijn hoofd! DANK JE WEL!

—  Inge

Rainpharma-lichaamsproducten kopen

✓ Begeleiding op maat
✓ Rainpharma-producten
✓ Persoonlijke Yogirya lessen

Bij mij kan je Rainpharma-lichaamsproducten kopen die geen schadelijke stoffen of chemicaliën bevatten. De producten worden gemaakt van natuurlijke ingrediënten waarvan je lichaam zal gaan houden. Bij Anouschka’s Gezondheidshuis in Willebroek kan je Rainpharma-lichaamsproducten kopen met lekkere geuren waarvan je instant vrolijk wordt en die zorgen voor een zijdezachte huid.

Op zoek naar Rainpharma-producten?

Rainpharma-lichaamsproducten kopen voor een heerlijk me-time momentje

Of je nu op zoek bent naar een goede scrub die alle dode lichaamsvellen verwijdert, of lotions die vol zitten met natuurlijke oliën en boters zoals rozenbottelolie en Jojoba-olie, je vindt het allemaal in mijn gezondheidshuis. Het is niet altijd even gemakkelijk om te weten welke Rainpharma- lichaamsproducten je nu juist moet kopen, daarom help ik jou graag bij deze keuze. Maak van jouw wasmoment een heerlijk me-time momentje door verschillende Rainpharma-lichaamsproducten te kopen waar jij blij van wordt. Daarnaast verkoop ik ook nog andere verzorgingsproducten die jou een serieuze opkikker geven. Heb je ook nood aan gelaatsverzorging, omdat je een droge huid hebt? Wacht niet langer en gun jezelf producten die heerlijk ontspannen, kalmeren en je doen genieten.

Als je Rainpharma-lichaamsproducten wil kopen, ben je bij Anouschka’s Gezondheidshuis aan het juiste adres voor alle soorten verzorging. Je vindt er ook aparte producten voor voetverzorging van Rainpharma, zodat jij zeker geen enkel deel van jouw lichaam overslaat. Ontdek ook op mijn blog interessante artikelen die jou helpen inspireren voor de beste verzorging, vanbinnen en vanbuiten. Ontdek al mijn producten in mijn webshop en plaats je bestelling. Neem contact met mij op voor vragen en ik help jou graag verder. Bel mij op het nummer +32498 64 12 19.

Koop producten voor je lichaam

bottom of page