top of page

Rainpharma-voetverzorging kopen

✓ Begeleiding op maat
✓ Rainpharma-producten
✓ Persoonlijke Yogirya lessen

Wil jij graag Rainpharma-voetverzorging kopen die jouw voeten er terug mooi en verzorgend laat uitzien? Je voeten brengen je namelijk dag in dag uit overal naartoe en dat is er soms aan te zien: eelt, kloven en droge velletjes. Bij Anouschka’s Gezondheidshuis in Willebroek kan jij jouw voeten stevig in de watten laten leggen.

Op zoek naar Rainpharma-producten?

Leg jezelf in de watten door Rainpharma-voetverzorging te kopen

Het is nu het moment om jouw voeten een keer lekker te verwennen, van top tot teen. Als je Rainpharma-voetenverzorging wilt kopen, geef je jezelf een heerlijk me-time momentje. Zo verkoop ik in mijn gezondheidshuis leuke geschenkverpakkingen met crèmes en oliën die jouw droge voethuid weer zacht maken. Daarnaast verkoop ik ook een stijlvol voetbad van Rainpharma, waarin jij jouw voeten maximaal kan laten genieten van een heerlijk badje. Daarnaast bieden wij ook natuurlijke maskers aan van Rainpharma, die jij tijdens jouw voetbad kan laten intrekken, voor een heerlijk verfrissend resultaat. Je kan bij mij niet alleen Rainpharma-voetverzorging kopen, maar ook andere verzorgingsproducten. Zo houd jij jouw volledige lichaam gezond en ontspannen.

Een ontspannen badje, een deugddoende scrub of een zachte voetencrème? Verzorg jezelf door Rainpharma-voetverzorging te kopen. Zorg dragen voor je lichaam is ontzettend belangrijk en ik deel graag mijn kennis over mijn voet- en gelaatsproducten met jou. Ontdek mijn workshops waar ik verschillende onderwerpen behandel en schrijf je nu in. Neem contact met mij op en bel naar het nummer +32498 64 12 19.

Zorg voor jezelf

bottom of page