top of page

Rainpharma-masker kopen

✓ Begeleiding op maat
✓ Rainpharma-producten
✓ Persoonlijke Yogirya lessen

Wil je graag een Rainpharma-masker kopen dat jouw gelaat een flinke boost geeft? Een masker helpt namelijk om al het vuil uit de huid te verwijderen en ook overtollig talk te absorberen. Bij Anouschka’s Gezondheidshuis in Willebroek bied ik verschillende maskers aan die jouw huid zullen hydrateren en beschermen.

Op zoek naar Rainpharma-producten?

Geniet van een stralende huid door een Rainpharma-masker te kopen

Ben jij op zoek naar een product dat jouw huid een stralende en gezonde teint geeft? Door een Rainpharma-masker te kopen kies je voor jezelf en dat mag al eens! Niet alleen verkoop ik gelaatsverzorgingsproducten van Rainpharma, maar ook andere producten van dit merk. Ben jij bijvoorbeeld ook op zoek naar een goede voetverzorging, omdat de winter jouw voeten altijd uitdroogd? Maak een einde aan een droge huid en verwen jezelf of laat je verwennen door mijn assistente. Je kan ervoor kiezen om zelf een Rainpharma-masker te kopen of een afspraak te maken voor een huidverzorging in mijn gezondheidshuis. Breng een dun laagje aan op jouw gereinigde huid en laat het een paar minuten intrekken vooraleer je het weer afspoelt. Laat je huid stralen en geniet binnenkort van jouw nieuwe verzorgde huid. Ontdek al onze verzorgingsproducten in onze webshop!

Dankzij de hoogwaardige formules van alle maskers, geniet je van een perfect gezonde huid. Waar wacht je nog op? Als je een Rainpharma-masker wilt kopen, ben je zeker dat je er opnieuw jonger uit zal zien. Neem contact met mij op en bel mij op het nummer +32498 64 12 19 voor meer informatie.

Maak een afspraak

bottom of page