top of page

Mijn ganse jeugd heb ik altijd stevig gesport. Ik at gezond (alleszins, dat dacht ik toch). Toch had ik regelmatig last van migraineaanvallen. Ook de stoelgang ging niet zoals het zou moeten zijn. Dit bleek door een allergie aan geraffineerde suikers volgens een osteopaat. Ik liet onmiddellijk de suiker in mijn thee en de dagelijkse ijsjes met chocolade als dessert. De migraineaanvallen waren beduidend minder, maar niet weg.

 

Nooit heb ik moeten dieten, maar in december 2013 kreeg ik te horen dat ik borstkanker had. Na chemo, bestralingen en operatie (wegnemen van tumor en daarna preventief eiertakken) en een hoop cortisone, kwamen de kilo’s erbij. De menopauze heeft daar ook wat in meegespeeld.

 

Het werd tijd dat ik iets veranderde. Ik at in de week geen brood meer, omdat ik daar een opgeblazen gevoel van kreeg en at ‘s middags slaatjes. Het beterde even maar de goestingskes ’s avonds bleven (soms heel erg).

 

Toen ontdekte ik de via Anouschka het “Leef en eet ZONDER DIEET" en besloot ik om een keer te gaan luisteren naar een presentatie. Hier werd ik met mijn neus op de feiten gedrukt, dat mijn gewicht niet overeenstemde met mijn leeftijd. Dit wou ik niet en gaf het programma een kans. Ik startte het programma en al snel had ik het gevoel meer energie te hebben.

 

In het begin is het inderdaad wat zoeken en uitproberen, maar nu is het al meer routine geworden. De eerste maand ging redelijk traag, ondanks mijn vele inspanningen. Ik zette toch door en besloot om opnieuw te starten van in het begin. En ja hoor, halverwege begon je effectief resultaat te zien aan mijn lichaam.

 

Tot nu toe geen migraineaanvallen, perfecte dagelijkse stoelgang, geen goestingskes in ongezonde zaken en vooral VEEL energie. Ik ben ook beduidend een aantal kilo’s kwijt op de juiste plaats en dat voelt Super!

 

Ik raad het iedereen aan in combinatie met yogirya, de perfecte match tussen stretching, kracht en uithouding.

 

Hoe heb ik het programma zelf ervaren? Wel. Het feit dat je blijvend controle hebt over wat je wel en niet mag eten en hoe dat je dingen moet combineren, vind ik de max. Alles noteren en dan daarop dagelijkse feedback krijgen, was voor mij ideaal. Dit gaf mij telkens weer een extra boost om door te gaan met datgene waar ik mee bezig was. Mezelf weer beter maken!

 

Ik hoop dat ik met deze recensie andere mensen kan aansporen om hetzelfde te doen. Ik wil dan ook bij deze Anouschka nog even in de bloemetjes zetten. Zij staat voortdurend voor iedereen klaar en geeft jou voortdurend aanmoedigingen en de kracht om verder te werken aan een gezond lichaam.

 

“Een gezonde geest in een gezond lichaam". Ik voel mij terug vrij in mijn hoofd! DANK JE WEL!

—  Inge

Rainpharma-masker kopen

✓ Begeleiding op maat
✓ Rainpharma-producten
✓ Persoonlijke Yogirya lessen

Wil je graag een Rainpharma-masker kopen dat jouw gelaat een flinke boost geeft? Een masker helpt namelijk om al het vuil uit de huid te verwijderen en ook overtollig talk te absorberen. Bij Anouschka’s Gezondheidshuis in Willebroek bied ik verschillende maskers aan die jouw huid zullen hydrateren en beschermen.

Op zoek naar Rainpharma-producten?

Geniet van een stralende huid door een Rainpharma-masker te kopen

Ben jij op zoek naar een product dat jouw huid een stralende en gezonde teint geeft? Door een Rainpharma-masker te kopen kies je voor jezelf en dat mag al eens! Niet alleen verkoop ik gelaatsverzorgingsproducten van Rainpharma, maar ook andere producten van dit merk. Ben jij bijvoorbeeld ook op zoek naar een goede voetverzorging, omdat de winter jouw voeten altijd uitdroogd? Maak een einde aan een droge huid en verwen jezelf of laat je verwennen door mijn assistente. Je kan ervoor kiezen om zelf een Rainpharma-masker te kopen of een afspraak te maken voor een huidverzorging in mijn gezondheidshuis. Breng een dun laagje aan op jouw gereinigde huid en laat het een paar minuten intrekken vooraleer je het weer afspoelt. Laat je huid stralen en geniet binnenkort van jouw nieuwe verzorgde huid. Ontdek al onze verzorgingsproducten in onze webshop!

Dankzij de hoogwaardige formules van alle maskers, geniet je van een perfect gezonde huid. Waar wacht je nog op? Als je een Rainpharma-masker wilt kopen, ben je zeker dat je er opnieuw jonger uit zal zien. Neem contact met mij op en bel mij op het nummer +32498 64 12 19 voor meer informatie.

Maak een afspraak

bottom of page