top of page

Lifestyle, health & beauty

Droom je van een mooie huid en meer energie, heb jij pijnlijke gewrichten of slapeloze nachten? Wil je je goed in je vel voelen? Dan zit je bij Anouschka's Gezondheidshuis goed. Samen bereiken we jouw doel.

 

IMG_3880.jpg

Mealpreppen super simpel!

Druk, weinig tijd, laat thuis uit je werk, kinderen en partner die gevoed moeten worden en liefst ook gezond! Dan is meal preppen echt iets voor jou. Meal preppen is niets meer dan je eten voorbereiden en het jezelf voor de komende dagen zo makkelijk mogelijk maken. In mijn handige E-book ga ik met jou aan de slag en leer je stap voor stap de kneepjes van het vak. Geen moeilijke lectuur. Bijna 80 pagina's met gerechten en handige tips. Simpel uitgelegd en direct uitvoerbaar.

Bestel hem HIER nu tijdelijk aan €19,97 ipv €29,97 voor de eerste 50 bestellingen.

Citrus Fruits

Nood aan meer energie?
met het Boost Your Energy traject spring je na 2 weken uit je bed!

Spant je favoriete broek net iets te hard? Heeft je huid er al beter uitgezien? Of heb je de laatste tijd te enthousiast (en te ongezond) gegeten en gedronken? Dan is ons Summer Boost Your Energy Traject misschien wel op je lijf geschreven!

Ons doel is je mooier te maken van binnenuit naar buiten en terug naar binnen.

De stap naar een nieuw voedingspatroon en een gezonde levensstijl is niet zomaar gemaakt.

Anouschka's Gezondheidshuis staat voor puurheid en betrokkenheid

Anouschka Delcambe, Orthomoleculaire voedingstherapeut en Epigenetische huidtherapeut gaat op zoek naar datgene waar jij specifiek nood hebt.Samen met een dokter/darmtherapeut en een Functional medicine health coache pakken we je probleem bij de bron aan en zorgen ervoor dat je lichaam herstelt en weer gezond wordt.

Ik luister naar jouw verhaal, maak een concreet plan op en ga samen met jou aan de slag, zodat je een betere versie van jezelf wordt. 

 

We gaan werken aan je binnenkant, zodat ook jouw buitenkant gezonder, beter en mooier wordt.

 

Afslanktraject : Je maten zijn niet van belang, je goed in je vel voelen wel. Snel gezond en verantwoord afslanken.

Een afslanktraject start je al vanaf €160 benodigheden inclusief.

Gezondheidstraject : Je lichaam is in staat om zichzelf te herstellen. Wij gaan aan de hand van een anamnese en eventueel bijkomende onderzoeken een traject op maat maken.

Een gezonheidstraject start al vanaf €265 met een bijkomend verslag, voorstel behandelingstraject en feedbacksessie.

Gezondheidshuisje- Anouschka .jpeg
snijden .jpg

Ja, ik wil graag op de hoogte gehouden worden!

Wil je graag vrijblijvend meer informatie?

Kom zeker eens langs in de winkel. Ik hou van een persoonlijke aanpak en ontvang je dus heel graag om je de juiste informatie te geven. Met het RainPharma Balance afslanktraject of met ons Boost Your Energy Traject gaan we voor een strakker, fitter en gezonder leven.

Met ons Boost Your Health Traject gaan we in de diepte werken aan je gezondheid. Overgewicht heeft vaak dieperliggende problemen die eerst opgelost moeten worden om nadien automatisch af te slanken.

Als RainPharma expert kan je bij ons het hele gamma terugvinden. Ook alle andere verzorgingsproducten o.a.  de minerale make-up lijn van Studio Puur en Tanning producten zijn 100% natuurlijk, dierproefvrij en vegan.

 

Het Gezondheidshuisje werkt in de voedingsbegleidingtrajecten vooral plant-based met hier en daar een toets van dierlijke producten (dit wordt altijd specifiek vermeld).

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven. 

WhatsApp Image 2021-06-13 at 10.57.04.jpeg

Ontdekken

Not what we have but what we enjoy, constitutes our abundance

Epicurus

Volg ons op Instagram voor leuke tips en het laatste nieuws

bottom of page